Yrtinkatkuinen trap soi ikkunat kiinni – Pajafella yrittää päästä pois huudeilta

Jaa Facebookissa
Kuva: Pajafella

Muiden muassa JVG:n, Tippa-T:n ja Sini Sabotagen levy-yhtiönä tunnettu PME kiinnitti viime viikon lopussa talliinsa Pajafellan. Tamperelainen 22-vuotias trap-artisti pudotti välittömästi ensimmäisen sinkkunsa PME:n leivissä ja Ikkunat kiinni julkaistiin myös musiikkivideona.

Tsekataan ensin Pajafellan kuulumiset videon tiimoilta. Sen jälkeen videon pariin.

Kerro Ikkunat kiinni -biisistä?

”Khettokasme sendi mulle biitin yksi yö. Ei se ollut silloin läheskään valmis, mut olin heti haipis. Se oli niin chilli biitti, kuuntelin sen tooteis ja kirjotin ikkunat kiinni biisin like swoosh!”

Tuliko videosta sellainen kuin oli ajatus?

”Ei. Siitä tuli vitusti siistimpi. Shout out to Mastermind Digital Art aka Mda. Videoista ei ole tullut ikinä sellaista mitä siitä eka kelaa, mut se on mun mielestä se juttu siinä, sen pitää antaa elää.”

Tapahtuiko videon kuvauksissa jotain ylimääräisiä kommelluksia?

”Naah, ei oikeastaan, oli liian vähä ällääwi. Silti zonella, kaikki meni ihan hyvin. Kiitti kaikille, ketkä oli mukana. Alun perin piti tulla kolme muijaa alasti mun kanssa autoon ja piti kyhätä niiden päällä and stuff, mut budjetti ei riittäny.”

Mitä Pajafellan lähitulevaisuuteen kuuluu?

”Koetan päästä pois huudeilta, struggle is real. Pitää tehdä sitä louvvoo niinku errday mayne. Keikkoi on tulossa, pitää finessaa – fella aikoo stunttaa koko kesän.”

Kenelle ei-tutulle haluat lähettää terveisiä?

”Gucci Mane, Timo Haara, Vainsuomirapjutut, ja kaikki mun neget ahdingossa, me noustaan vielä.”

  • Eisaatana

    VITTU MITÄ PASKAA!!!

  • KylSaatana

    VITTU MITÄ TIMANGII!!!