Within Temptation -Sharonille kolmas lapsi – Euroopan kiertue siirtyy

Jaa Facebookissa

Within Temptationin kiertuesuunnitelmat menivät yllättäen uusiksi vokalisti Sharon den Adelin yllätysraskauden vuoksi. Tuleva lapsi on Sharonin ja yhtyeen kitaristin Robert Westerholtin kolmas.

“Samalla kun uuden albumin julkaisu alkaa olla käsillä, meillä on yllättäviä uutisia kerrottavanamme. Robert ja minä saamme lapsen. Ollakseni rehellinen, tätä ei oltu suunniteltu lainkaan, mutta olemme erittäin onnellisia tästä, sillä koemme lasten rikastuttavan elämäämme”, Sharon kertoo.

“Olen iloinen siitä, että voin kertoa albumin julkaisuajankohdan olevan edelleen sama: maaliskuu 2011. Äänitykset ovat valmiina ja biisejä miksataan paraikaa. Koska kaikki valmistelut albumin julkaisuun ovat jo käynnissä, meillä ei ole mitään syytä siirtää sitä,” hän jatkaa.

Sharon toteaa silti, että kiertueelle lähteminen suunnitellussa aikataulussa on nyt mahdotonta, sillä se ajoittuisi raskauden loppukuukausille. Hän myös kertoo, miten aikaisemmat raskaudet ovat olleet vaikeita, joten kukaan ei halua riskeerata lapsen tai hänen turvallisuuttaan.

“Kiertuepäivät on siirretty nyt ensi syksylle. Nyt ostetut liput kelpaavat sellaisenaan uusille keikoille, joiden päivämäärät löytyvät sivuiltamme.”

“Toivomme, että ymmärrätte ja saamme tukenne. Teemme kaikkemme, että seuraava kiertue on paras, mitä olette koskaan meiltä nähneet”, Sharon lupaa.