William Shatner julkaisee progelevyn Yes- ja Hawkwind-miesten kanssa

Jaa Facebookissa
Kuva: Cleopatra

Parhaiten Star Trek -näyttelijänä tunnettu William Shatner julkaisi levyllisen scifi- ja avaruusaiheisia lauluja vuonna 2011. Cleopatra Records halusi jatkoa Seeking Major Tom -coveralbumille ja sitähän on luvassa. Ponder the Mystery ilmestyy 8. lokakuuta ja sisältää Yes-mies Billy Sherwoodin säveltämiä kappaleita Shatnerin omalaatuisella runoudella kuorrutettuna.

”Levy-yhtiö kysyi, minkälaisen levyn haluan tehdä. Sanoin, että haluan taltioida sen hetken, kun elämäänsä pettynyt mies istuu rannalla iltahämärän sekoittuessa auringonlaskuun ja yön ääniin. Yön kauneus palauttaa miehen elämänilon”, Shatner sanailee albumin sisältöä Rolling Stonelle.

Levyllä vieraileva muusikkokaarti on melkoisen vaikuttava. Mukana Sherwoodin lisäksi ovat muun muassa toinen Yes-muusikko Rick Wakeman, Steve Vai, Foreignerin Mick Jones, Hawkwindin Simon House ja Nik Turner, Tangerine Dreamin Edgar Froese sekä elokuussa menehtynyt jazzmuusikko George Duke.

Lisätietoja Ponder the Mystery -albumista löytyy Cleopatran sivuilta. Amazonissa on kuunneltavissa lyhyet näytteet jokaisesta kappaleesta.