Viisi kysymystä ja video: Segway pusikkoon Adi L Haslan minttuteesafarilla

Aito Mäkki ja Tommy Cash toivotetaan tervetulleiksi Habiturientin maailmaan.
Jaa Facebookissa
Kuva: Khettokasme

Adi L Hasla julkaisi Flipperi-sinkun, jolla mukana menossa ovat Aito Mäkki ja Tommy Cash. Biisi on kuvattu myös musavideoksi ja se on katseltavissa alta, kunhan Habiturientin kuulumiset on tsekattu.

Kerro Flipperistä?

”Biisi alkoi syntyä viime syksynä keikkailun ja selkääntaputtelun lisääntyessä. Kaikki alkoi tuntua vähän läpinäkyvältä ja pääni sisällä käynnistyi vintage-flipperikone. A.$.P.E.K.T:in biitti siivitti mut sanoittamaan tän fiiliksen biisiksi. Tommy Cashin kans oli ollut puhetta yhteisestä projektista ja oltiin samalla sivulla soundin suhteen. Shout-out Tallinn! Shout-out Aito Mäkki!”

Entä video?

”Video ideoitiin yhdessä MVP74-jätkien kanssa ja ajatuksena oli toivottaa Mäkki ja Tommy Cash tervetulleiksi minttuteesafarille. Videosta tuli elokuva!”

Tapahtuiko kuvauksissa mitään odottamatonta?

”Tommy Cash kolaroi segwaynsä Tallinnan vanhankaupungin mukulakiviteillä ja lensi kyydistä. Repeilin tilanteelle taaempana, haha.”

Mitä Adi L Haslan lähitulevaisuuteen kuuluu?

”Oon täyttänyt mun lippaita viime ajat kaikessa hiljaisuudessa ja nyt tää tulivuori on näin lähellä purkautumista. Voin luvata, että koko mun vuosi 2014 tulee kuulumaan kristallinkirkkaasti tän vuoden julkaisuissa. Tammikuusta eteenpäin kiristän pantaa vielä skidisti ja aion valmistua Habiturientiksi vielä ennen kesää! Mahdollisimman paljon keikkaa, videoita ja dirhameja jos nyt tarkemmin pohdin. Sooloalbumi tulossa ennen kesää kanssa.”

Kenelle ei-tutulle tahtoisit lähettää terveisiä?

”Yks tyyppi Tampereen keikalla, loppuvuodesta 2014. Surffasin yleisön päällä ja se otti mun kengän jalasta ja heitti sen yleisön sekaan. Suutuin ja otin kurkusta kiinni ja vaadin mun Puman sniikkeriä takaisin. Oli ehkä kohtuutonta – sori siitä – mutta en mäkään ota ihmisiltä kuteita pois julkisella paikalla ja valehtele, että en tehny sitä. Siellä mä sit olin toinen sukka esillä keskellä yökerhoa. Habiturientti vikaan päivään, vikaan tenttiin!”