Viisi kysymystä ja video: Likanen Etelä lähettää Aarniolle tsemppiä

"Ei oo varaa jäädä kiinni", koska Kirkkonummi LP:n julkaisu lähenee.
Jaa Facebookissa
Kuva: kuvakaappaus videolta

Likanen Etelä julkaisee Kirkkonummi LP:n 23. tammikuuta. Maistiaisten perusteella luvassa on alkuvuoden hävyttömintä ja tiukinta suomisylkemistä.

Tuoreimpana tyylinäytteenä tarjotaan EOVJK, jossa ADOD:n ja Mc Rambon vieraiksi Kirkkonummelle saapuvat Mellunmäestä Mikidi ja Gaiaf. Koko nelikko kokoontui tuopin äärelle vastailemaan kollektiivisesti Rytmin kysymyksiin videon tiimoilta.

Miten EOVJK-kappale syntyi?

– Biisi syntyi vähän kuin maailmankaikkeus. Kukaan ei oikein tiedä tarkalleen miten kaikki sai alkunsa, mutta eräänä krapulaisena päivänä satuttiin samaan paikkaan. Krapulaa poistellessa nauhoitettiin biisi purkkiin sessiohenkisesti.

Mistä idea videoon syntyi ja tuliko siitä sellainen kuin ajattelitte?

– Päätettiin kuvata biisille video, ja käsikirjoitus syntyi lennosta kuvausten edetessä, joten varsinaista visiota lopputuloksesta ei ollut kenelläkään. Kuvatun aineiston tiivisti timantiksi Myllypuron Harlin, eli Amadeus Lordevaux.

Sattuiko videota kuvatessa mitään mainitsemisen arvoista säätöä?

– Kuvaukset aloitettiin Jakomäessä purkutyömaalta ja osa kuvausryhmästä oli jo alkumetreillä niin sanotussa kantokunnossa. Paikalle oli tietenkin hälytetty poliisi, joka ilmoitti huutolaattaavalle sian roolissa esiintyneelle herrasmiehelle, että alueella oleskelu on kielletty. Asiat virkavallan kanssa saatiin kuitenkin sovittua, ja kuvaukset saatiin vietyä kaikesta huolimatta loppuun.

 Mitä Likasen Etelän ja Mikidin & Gaiafin lähitulevaisuuteen kuuluu?

– Ei kummoisempia. Poltetaan pajarii ja heilutaan kylillä hoverboardien ja Nike MAG:ien kanssa.

 Kenelle ei-tutulle tahtoisitte lähettää terveiset?

–  Aarniolle terkut, että tsemppii!

Katso EOVJK alta!