Viina vei, puoliso ja levylafka jättivät – Manseräp-dokumentti esittelee raadollisen rehellisiä puheenvuoroja

Jaa Facebookissa
Kuva: Daniele Rogazione / Royal Photo

Suomalaisesta räpistä on glamour kaukana, ellet sitten ole suurin piirtein Cheek. Vaikka syljetyt rivit ovat leveitä – kuten olla toki pitääkin –, voi arki olla hyvin kaukana siitä.

Tästä raadollisen ja rehellisen esimerkin tarjoaa Majuri dokumenttisarja Manseräpin uusimmassa osassa. Viiden minuutin monologissaan tamperelaisräppäri käy läpi nousukiitoaan, joka jäi junnaamaan tyhjän päälle viinan viedessä miestä. Levy-yhtiön ja puolison jätettyä Majurin oli aika ottaa itseään niskasta kiinni.

Kahdessa aiemmassa Manseräp-jaksossa puheenvuoron saavat Silkinpehmee ja Kalle Kinos. Dokumenttisarjan takana on Elias Markkula, joka kertoi Rumban haastattelussa motiivikseen esitellä ihmisiä räppihahmojensa takana ja kuvata heitä objektiivisesti ilman turhaa kaunistelua.

Katso Majurin tähdittämä tuorein Manseräp-jakso alta ja aiemmat tämän linkin takaa. Majuri on jälleen jaloillaan ja uutta musiikkia tekemässä – lue Rytmin tuore haastattelu tämän linkin takaa.

  • huvittunut mies

    Tää majuri on kyllä niin pellen näkönen ukko nykyään.. Kattois peiliin. Mitkä ihmeen ruotsalaiset viikset sillä on?… Kyllä se entinen lökäpöksy tyyli sopi paremmin.