Välienselvittely käynnissä – Mikael Gabriel ja Mäkki napit vastakkain

Jaa Facebookissa
Kuva: BEEF! (Nevit Dilmen / Wikimedia Commons)

Aurinko saa hormonit hyrräämään ja keväiset rinnat rottingille. Sen seurauksena pääsemme jälleen seuraamaan sanaisten arkkujen availua ja verbaaliluotien lentelyä. Mikael Gabriel vieraili Radio Helsingin Uusi Legacy -ohjelmassa ja hänen kohteekseen päätyi Mäkki.

”Mäkki puhuu jatkuvasti, että on Aito Mäkki. Miten se muka voi olla Aito Mäkki, jos tekee vain feikkejä juttuja? Mulle aito Mäkki on MäkGälis. Seison sanojeni takana, jos Mäkki tulee festareilla vastaan ja haluaa tapella niin sitten tapellaan”, MG laukoi radioaalloilla.

”Mä olen käyttänyt Mäkki-nimeä ennen kuin MG on opetellut edes räppäämään. MäkGälis voi olla Mäkki, mutta vain toinen meistä on Aito ja mä otan mikä on mun. Mä olen maksanut oppirahani, ja niin on jokainen, joka mun pöydässä istuu. Jos mun meininki on Miklulle liian feikkiä, niin se voi pudottaa 32 barin versen aiheesta, lupaan vastata”, Mäkki vastasi.

Viime keväänä Mikael Gabriel haastoi kollektiivisesti lähes kaikkia suomalaisia räppäreitä ja sai muiden muassa Pyhimyksen ja Steen1:n takajaloilleen. Tällöin biiffi poiki pari dissausraitaa – toivottavasti emme tälläkään kertaa jää ilman. Pallo on palautettu MG:n leiriin!