Vainoharhat iskivät viikon putken jälkeen – Nikke Ankara avautuu katoamisestaan

Jaa Facebookissa

Kuten Rytmissäkin uutisoitiin, Nikke Ankara oli kadoksissa useamman päivän loppuvuodesta. Tammikuussa hän tiedotti anteeksipyydellen, että musiikkihommat ovat nyt ohi, jättäen huhumyllyn vellomaan. Nyt Nikke on antanut Loopin Jussi Ridanpäälle haastattelun, jossa avautuu joulunjälkeisistä tapahtumista.

Ankara kertoo, että musiikkihommien lähdettyä lentoon isosti, hän vietti viikonloput erittäin railakkaissa merkeissä. Joulun alla hän ”nollasi tilannetta” useamman päivän putkella, vetäen alkoholia ja huumausaineita, joita hän ei sen tarkemmin tahdo eritellä.

Vietettyään ystävänsä kanssa iltaa kotonaan, hän alkoi kärsiä vainoharhoista, joiden takia pakeni sukkasilleen ja takitta pakkaseen. Ankara piileskeli metsissä ja rappukäytävissä, päätyen pari kertaa sairaalaankin, josta karkasi.

Ilmoittauduttuaan itse poliisille, hän vietti psykiatrisella osastolla vajaan kaksi kuukautta psykoosidiagnoosin johdosta ja on edelleen avohoidossa. Hän vaikuttaa haastatteluvideolla hyvinvoivalta ja vakuuttakin nauttivansa elämästä jälleen.

Hän kertoi haastattelussa myös, että musiikinteko on auttanut paranemisprosessia ja Nikke Ankaraa kuullaan jatkossakin. Rytmi toivottaa päihteet jättäneelle Nikke Ankaralle valoisaa tulevaisuutta!

  • Lankkimuna

    nevahööd. Ei pidä liioitella sekotteiden kans.