“Urasi on ohi” – tamperelaisartisti haastaa riitaa Suomen-keikkansa peruneen amerikkalaistähden kanssa

Jaa Facebookissa
Kuva: BEEF! (Nevit Dilmen / Wikimedia Commons)

Kevään odotetuimpiin keikkoihin lukeutunut Cam’ronin Tampereen-vierailu peruuntui viime metreillä. The Diplomats -tähti julkaisi Instagramissa päivää ennen keikkaa kuvan, jolla vihjailtiin paskamyrskystä. Kuvan julkaisun jälkeen Cam’ronin agentti ilmoitti Blockfestille, että herra ei ole aikeissa saapua keikalleen.

Paskamyrskyn suhteen Cam’ron oli oikeassa: lukuisat suomalaiset Instagram-, Facebook- ja Twitter-käyttäjät ilmaisivat pettymyksensä ja jopa raivonsa harlemilaisen tempausta kohtaan. Räväkän lausunnon antoi myös Cam’ronin tamperelaiskollega Majuri.

”Olet säälittävä ilmestys. Urasi on ohi ja kamasi roskaa. Peruit toistamiseen ilman mitään syytä, haistattaen faneillesi paskan. Veikkaan, ettet välitä edes omasta musiikistasi, ja siitä mitä se merkitsee ihmisille. Onnea suihkuverhojen myyntiin. Fuck you”, Majuri tykittelee.

Kuten Majuri kirjoitti, Blockfest Pre-Partyn peruminen ei suinkaan ollut ensimmäinen Cam’ronin ohari. Vuonna 2011 Cam’ron uskotteli viimeiseen saakka saapuvansa esiintymään. Tällöin Blockfest ei saanut maksamaansa ennakkopalkkiota takaisin edes oikeusteitse. Suihkuverhoilla tamperelainen viittaa Cam’ronin ja The Diplomatsin koomisia piirteitä saavuttaneeseen tuotteistamiseen.

Cam’ron tuskin vaivautuu palaamaan asiaan, mutta toivottavasti joutuu jossain vaiheessa vastaamaan teoistaan – tai pikemminkin tekemättä jättämisistään.