Tuuttimörön ja Kuben yhteenlaskettu älykkyysosamäärä on vähemmän kuin osiensa summa

Tuuttis julkaisee soololevyn ja kimppa-ep:n Kuben kanssa.
Jaa Facebookissa
Kuva: Tuuttimörkö

Tuuttimörkö julkaisee keväällä toisen soololevynsä. Työn alla on myös kimppa-ep Kuben kanssa, jonka olisi tarkoitus ilmestyä samoihin aikoihin.

”En paljasta soololevystä vielä biisien nimiä tai muutakaan tarkempaa infoa. Yritän saada ensimmäiset maistiaiset tarjoiltua tämän vuoden puolella”, Tuuttimörkö kommentoi Rytmille.

Varmaa on vain, että On totta -albumin seuraajan tuottaa kokonaisuudessaan Aaro DiCosta, joka on ”hyväillyt syntetisaattoreitaan yöt kaiket”. Toivottavasti Tuuttimörön ja DiCostan yhteistyö sujuu ilman taiteellisia erimielisyyksiä – herroja kun ei ole totuttu näkemään yhtä aikaa samassa huoneessa.

Tuuttimörön ja Kuben yhteiskokoonpano kulkee nimellä ÄO40. Keikkailmoituksissa käytetty laskutoimitus Tuuttimörkö X Kube = ÄO40 ei anna hirveä imartelevaa kuvaa kaksikosta.

”Älykkyysosamääristämme huolimatta meillä on muutamia taitoja. Tarkemmin sanottuna Kube osaa ynnätä ja minä osaan vähentää. Tahdoimme orkesterin nimeä valitessamme antaa itsestämme älykkään kuvan, joten Kube ystävällisesti laski älykkyysosamäärämme yhteen. Minä sain bändin nimeksi vain ÄO0, joka oli meidän makuumme jotenkin mitätön nimi. Olemme suunnitelleet, että orkesterin nimeksi vaihdetaan ÄO400 heti, kun opimme kertomaan”, Tuuttimörkö kertoo.

”Tilanne ei ole kuitenkaan niin epätoivoinen, kuin toimittaja antaa ymmärtää. Olen sitonut varpaani jalkapohjani alle ja kunhan jalka luutuu tähän asentoon, yhteenlaskettu ÄO:mme ylittää jo kenkäni koon ja siitä ei ole enää pitkä matka huipulle”, Tuuttimörkö jatkaa ja päättää mystiseen tai jopa keksittyyn Homeros-lainaukseen:

”Ei oo pitkä taival hurmioon, jos ÄO voittaa kengän koon.”