Turussa järjestetään lehdistötilaisuus – Ihan oikea, punoittavia kasvoja, mikrofoneja ja huolellisesti aseteltuja vissypulloja sisältävä lehdistötilaisuus

Jaa Facebookissa
Kuva: H2Ö

Turussa järjestetään lehdistötilaisuus 6. helmikuuta kello 10. Lehdistötilaisuuden luvataan olevan juuri sellainen, jossa on valtava määrä mikrofoneja punoittavien kasvojen edessä, ja jolla pöydälle huolellisesti vierekkäin asetetut pienen vissy- ja jaffapullot säilyvät koskemattomina informaatiotulvan keskellä.

Paikkana on Galleria Joella ja kahvitarjoilusta vastaa Gaggui-kahvila. Paikalle toivotetaan tervetulleeksi myös ne, jotka eivät pidä itseään journalisteina.

Mistä tässä lehdistötilaisuudessa on kyse? Tilaisuuden takana on viime kesänä ensimmäistä kertaa järjestetty H2Ö-festivaali. Voitaneen olettaa, että lehdistötilaisuudessa kuullaan ensi kesän festivaalista, kenties jopa siellä esiintyvistä artisteista – joten vaihtoehtojuhanien on syytä olla kuulolla!

”Vuosi sitten Ilmiön vaihtuessa H2Ö:ksi, tarkoituksena oli pitää ihka oikea lehdistötilaisuus. Kiiruksen keskellä se jäi sitten toteuttamatta, mutta kokeillaan nyt uudemman kerran”, festivaalin edustaja kirjoittaa lehdistötilaisuuden kutsussa.

H2Ö – Lehdistötilaisuus
Pe 6.2.2015 klo 10
Turku, Galleria Joella, Läntinen Rantakatu 21