Tämä mies haluaa kuulla kun sä tuut – ensiesityksessä Ruman video

Jaa Facebookissa

Ruma on tehnyt viime aikoina nimeään tunnetuksi vierailuillaan muun muassa Mäkin ja Adi L Haslan sinkuilla, ja onpa mies tuttu näky myös ensin mainitun keikoilta. Nyt Ruman on aika anastaa parrasvalo yksin.

Ensimmäinen single tulevalta Ruma-albumilta on nimeltään Haluun kuulla kun sä tuut. Biisille kuvattu video saa ensiesityksensä nyt, mutta tsekataanpa herran kuulumiset ensin.

Lähiöräpin nimeen vannonutta Rumaa on kuultu klubiräppibiiseillä ja nyt ollaan R’n’B:n äärellä. Onko Ruma tullut lähiöstä klubeille, vai ovatko klubit tulleet lähiöön?

”Kyllä Ruma on tullut lähiöstä klubille, mutta aamuyöstä valuu takaisin tuttuun ja turvalliseen lähiöön.”

Kerro tästä biisistä?

”Biisi kertoo toisen huomioon ottamisesta, välittämisestä ja epäitsekkyydestä. Kappale on kunnianosoitus kumppaneille ja se kirjoitti aika lailla itsensä. Mulla oli mielessä, että haluan tehdä rehellisen ja suorapuheisen R’n’B-kappaleen.”

”Kun tuottaja testaili eri sointuja ja mä pörräsin siinä ympärillä, niin toi kertsin Haluun kuulla kun sä tuut oli eka lause minkä siinä härdellissä lauloin ääneen. Kyllä sitä tuli hetki fiilisteltyä ja naurettua, että mikäs biisi tästä on tulossa.”

Eikö poskia punota laulaa tällaisesta?

”Ei. Miksi pitäisi? Nämä on juttuja mitä ihmiset elää. Mä vaan kerron ne ääneen.”

Kerro joku anekdootti videon kuvauksista?

”Videossa käytettiin paljon väripulvereita ja niitä roiskittiinkin jokunen kilo ilmaan. Hauskaa touhuahan tuo oli, mutta loppusiivoamiseen meni useita tunteja, kaksi imuria leikkasi kiinni ja saatiin vielä siivouslasku perään! Tämän kaiken päälle jokainen paikallaolija niisti sateenkaarenvärejä varmaan viikon, mutta tulipahan video.”

Mitkä olivat fiilikset katsellessa valmista videota ensi kertaa?

”Me tehtiin tämä oikeasti! Miten tämä menikin läpi?”

Onko tulevan pitkäsoiton punainen lanka jo hahmottunut?

Kyllä tämä oma soolo tulee olemaan aika vahvasti tuota R’n’B-osastoa. Mä kuitenkin aion pitää kiinni siitä, että Ruma tulee pysymään ’lähiönä’. Puhutaan asioita suoraan, ja ehkä niitä asioita, mitä moni miettii mutta ei uskalla puhua niistä. Tiputetaan pari sinkkua tälle vuodelle ja haistellaan sitten ensi vuonna miten tehdään.”

Olet vieraillut useiden artistien biiseillä – ketä soololevylläsi kuullaan?

”Kyllä, ja lisää fiittejä on aivan kohta taas tippumassa. Mä pyrin ensisijaisesti haalimaan fiiteiksi artisteja joiden kanssa kemiat natsaa. Mua kiinnostaa enemmän hyvä meininki, kun haippi. Tehdään nyt pari täysin sooloa, että jengi hiffaa mikä meininki, ja tiputellaan sitten noita nimiä. Paljon olen tutustunut jengiin ja sopinutkin juttuja, mutta paljastellaan niitä sitten myöhemmin.”

Minkälainen ääni Rumasta lähtee kun se tulee?

”Se riippuu aikalailla, että millainen mylly on ollut… Sanotaanko näin, että kyllä mä ilmoitan mun tulemisista!”

Katso Ruman Haluun kuulla kun sä tuut: