Takapuolen vuosi – Näistä pakaroista 2014 muistetaan

Jaa Facebookissa

Takapuoli twerkkasi tiensä popkuvastoa dominoivaksi näyksi. Muodokkaat pakarat ovat vilkkuneet musiikkivideoissa, levyjen kansissa, konserteissa ja gaaloissa jo aiemminkin, mutta viimeistään 2014 oli peppujen vuosi. Esineellistämistä tai ei, kyseessä on kulttuuri-ilmiö, jota ei voi ohittaa.

Shakira löi kankut yhteen Rihannan kanssa. Facebookissa ensimmäisenä sadan miljoonan tykkääjän rajan rikkonut kolumbialainen ja Barbadoksen tuhma tähti nostivat Can’t Remember to Forget Youlla riman ennätyslukemiin jo tammikuussa.

nickiminajanaconda

Nicki Minaj samplasi Sir Mix-a-Lotin klassista Baby Got Back -takapuolenpalvonta-anthemia ja vei Anacondallaan peppukuvaston överiyden partaalle.

jlo-booty

Jo vuosia sitten pepullaan puhuttanut Jennifer Lopez muistutti olemassaolostaan. J-Lo otti Booty-videolle aisaparikseen Iggy Azalean ja satoja litroja baby oilia. Lopputulos on hyvän maun tuolla puolen.

Feministiksi julistautuminen ei estänyt Beyoncéa esittelemästä Flawlessin tahtiin muotojaan. 7/11-videolla Queen B twerkkailee arkisesti kalsarit jalassa.

jvg-anna

JVG:n Huominen on huomenna -videolla vilkkuneet Anna Abreun pakarat aiheuttivat pienessä kotimaassamme varsinaisen peppugaten.

Mastodonin The Motherloadin hidastetut hyllymiset olivat liikaa metalliväelle ja kirvoittivat seksismisyytöksiä.

  • Lankkimuna

    shakiran ja riihi-hannan piisi oli yllättäen ihan ok, erilaisella tuotannolla
    vieläkin parempi. ja hyvät persiet tietenkin on vaan bonus.