Suomen suurin bändiskaba starttaa taas!

Jaa Facebookissa
Radio Rock etsii seuraavaa suomalaista superbändiä. Mistä löytyy bändi joka jatkaa Doom Unitin ja Battle Beastin jalanjäljissä?

Radio Rock etsii seuraavaa suomalaista superbändiä. Mistä löytyy bändi joka jatkaa Doom Unitin ja Battle Beastin jalanjäljissä?

Bändiskaba RockStarba käynnistyy nyt kolmatta kertaa. Jokaisella treenikämpillään hikoilevalla bändillä on jälleen mahdollisuus ottaa ohituskaista kohti radiosoittoa, isoja lavoja ja suurta tähteyttä!

”Radio Rock haluaa nostaa hattua kaikille niille, jotka jaksavat harrastaa rockmusiikkia. Ilman hyviä biisejä ei voida tehdä hyvää radiota, se että voimme omalta osaltamme olla auttamassa uusien tekijöiden löytymistä on ensinnäkin ihan pirun kivaa ja toisekseen varmistaa sen että saamme kanavallemme jatkossakin lisää uutta hyvää kotimaista rockmusiikkia.” kommentoi Radio Rockin musiikkipäällikkö Mikko Koivusipilä.

RockStarba on bändiskaba, joka on tarkoitettu toistaiseksi ilman levytyssopimusta oleville bändeille ja artisteille. Kahdesti aiemmin järjestetty kisa on molemmilla kerroilla kerännyt lähes tuhat osallistuvaa orkesteria tai artistia.

Kilpailu jatkaa jo tutuksi tulleella konseptillaan, paitsi että kilpailun alustaksi on tällä kertaa valikoitunut maailmallakin palkittu suomalainen musiikkinettipalvelu Hitlantis!

”Halusimme kehittää kisaa ja siksi yhteistyö Hitlantiksen kanssa kuulosti heti hyvältä idealta. Hitlantis tuo tekemiseen heti alusta lähtien kansainvälisen ulottuvuuden ja vahvan osaamisen vastaavanlaisten kisojen toteutuksesta internetissä. Radio ja netti ovat jo pitkän aikaa olleet toimiva kaksikko markkinoinnissa ja RockStarba yhdistää nuo välineet myös sisältöjen osalta” sanoo Radio Rockin ohjelmapäällikkö Sami Tenkanen.

RockStarba-kilpailun aikataulut:

1. Bändien ilmoittautuminen mukaan: 08.12.2011 – 29.02.2012
2. 20 bändin semifinaalivaihe: 01.03.2012 – 31.03.2012
3. Finaali: kevät 2012

”Kaikkien aikojen ensimmäinen RockStarba voittaja oli nelihenkinen Tamperelaisorkesteri Doom Unit. Kakkoskierroksella voiton nappasi perinteisen metallin nimeen vannova Battle Beast. RockStarba –kisan myötä Battle Beast pääsi julkaisemaan debyyttilevynsä ja on vuoden 2011 aikana herättänyt kiinnostusta myös kansainvälisesti. Uusi kansainvälinen sopimus Nuclear Blastin kanssa ja tulevat keikat Nightwishin lämppärinä rakentavat odotuksia menestyksestä myös Suomen rajojen ulkopuolella”.