Slipknot-keulamies Corey ottaa kantaa joulustressiin

Jaa Facebookissa

Ilmiömäinen Corey Taylor, joka tunnetaan miljoonia myineiden Stone Souerin ja Slipknotin keulakuvana, julkaisee ensimmäisen soolosinglensä jouluaiheisena. Roadrunner Records julkaisee “X-M@$” kappaleen 12.12.!

Biisi löytyi Taylorin kätköistä ja managerin mielestä biisi olisi hauska julkaista ja näin ollen “X-M@$”-kappale äänitettiin Lontoossa kesken Stone Sourin kiertueen. Biisi kertoo Taylorin omaavan loistavan ja kieron huumorintajun ja se sopii erityisesti niille jotka inhoavat joulun pyhäpäiviä.

“Kirjoitin biisin eräänä talvena keittiössäni, kun kuuntelin ihmisten valitusta joulupyhistä. Henkilökohtaisesti minulla ei ole mitään pyhiä vastaan, mutta ärsytti, miten ne aiheuttavat monille suurta stressiä. Biisistä tuli hauska ja uskon että myös britit tykkäävät siitä”, Corey kertoo.

“X-M@$”-kappale tulee digitaaliseen myyntiin ja on ladattavissa mm i-Tunesin ja Play.comin kautta. Biisiin tuotto ohjataan Teenage Cancer Trust -säätiölle.

Taylorin yhtyeistä Slipknot jatkaa taukoaan, mutta Stone Sour jatkaa Britanniassa kiertuettaan loppuunmyydyillä keikoilla.