Pori Jazziin uusi konserttipaikka

Jaa Facebookissa
Tulevan festivaalin uutuus on Porin puuvillatehtaan sisäpihalle tuleva tapahtuma-alue. Tämä latinalaiskortteleita muistuttava miljöö on ristitty Cotton Salsa Factoryksi.

Pori Jazziin tulee uusi tapahtuma- ja konserttialue, joka sijoittuu puuvillatehtaan sisäpihalle Pohjoisrantaan. Cotton Salsa Factory suunnitellaan ja toteutetaan latinalaiskorttelien henkeen ja kuubalaiseen tyyliin. Tapahtuma-alueella vietetään neljä iltaa huipputason salsamusiikin ja tanssin parissa. Sakke Järvenpää tekee alueen miljöön dekoraation sekä suunnittelee ruoka- ja juomatarjoilun teeman mukaiseksi.

Pääesiintyjäksi Cotton Salsa Factoryyn saapuu yksi Kuuban tämän hetken suosituimmista orkestereista, Elito Revé y su Charangón. Elito Revén isä Elio Revé perusti orkesterin jo 1956, ja siinä ovat soittaneet sellaiset kuubalaiset huippumuusikot kuten Chucho Valdés ja Juan Formell. Nyt orkesteri on siirtynyt isältä pojalle ja se jatkaa kuubalaisten rytmien traditiota. Cotton Salsa Factoryssa kuullaan myös Solar Habaneroa, joka on koottu Euroopassa vaikuttavista kuubalaista huippumuusikoista. Paikan tunnelmaa nostattaa kuubalainen tanssiryhmä sekä latinomusiikin DJ:t.

Cotton Salsa Factoryyn on aluelippu. Puuvillan sisäpihalla sijaitsevalla Kehräämön lipulla pääsee alueelle, mutta pelkkä aluelippu ei oikeuta sisäänpääsyyn Kehräämöön.