Notkea Rotta, Petos, Ässä ja Asa mukana Buutsi-T:n tuottajalevyllä – tsekkaa ensimmäinen single!

Jaa Facebookissa

Buutsi-T ja Lokit julkaisee tuottajalevynsä 14. elokuuta. Levy sisältää tusinan biisejä ja 15 suunsoittajaa, joiden joukossa ovat muiden muassa Notkea Rotta, Asa, Kale, Petos, Ässä ja Jonde. Pitkäsoiton ensimmäinen single on Bite My Nuts, jolla kuullaan räppäriä nimeltä Shane.

Biisin musavideo löytyy alta, mutta pari kysymystä kärkeen. Buutsi-T, kerro kappaleesta?

”Bite My Nuts on Shanen sanoittama. Biisi on samalla Suomeen muuttaneen kalifornialaisräppärin esittely, joka kertoo Shanen matkasta Stocktonin aasialaislähiöistä Suomeen. Mies taitaa reissulla jäädä myös hieman velkaa muun muassa IRS:lle – eli verottaja puree palleista. Ensisinkku on levyn ainoa englanniksi räppätty biisi, koska Shane ei vielä osaa suomea tarpeeksi. Mutta hienoa saada myös maahanmuuttajaväriä levylle! Go Shane!”

Mistä idea videoon?

”Shane lähti Intiaan lomalle perheensä kanssa ja otti tarpeeksi laadukkaan kameran mukaan. Me saatiin biisin miksaus valmiiksi, joten lähetin biisin Intiaan ja sanoin että antakaa palaa! Lopputulokseen olen erittäin tyytyväinen – siitä tulee hyvä fiilis!”

Kerro tulevasta levystä?

”Petos, Asa ja muutama muu kyseli kesäfestareilla 2011–2012, että miksen tekisi räppitaustoja. Tästä innostuneena jammailtiin Bluesmies Paalasen kanssa joululauluja funk- ja soul-sovituksin. Muutaman biisihahmotelman jälkeen soitettiin Moses Psycosikselle ja mentiin jammailemaan treenikselle alkuvuodesta 2013.”

”Buutsi-T ja Lokit on niin sanotusti tuottajalevy, jossa bändin muodostavat edellä mainitut tyypit: Buutsi-T bassossa, Moses Psycosis rummuissa ja Bluesmies Paalanen kitarassa. Bändi on vastannut sävellyksistä ja sovituksista. Levyllä vierailevat 15 mc:tä ovat kirjoittaneet omat sanoituksensa.”

Kenelle ei-tutulle tahtoisit lähettää terveiset?

”Pertti Kurikan Nimipäiville ja jääkiekko-Leijonille. Elämää on myös kisojen jälkeen, pää pystyy ja kohti uusia seikkailuja! Ja hyvää kevättä sekä kesää ihan kaikille!”