Näistä keikoista tullaan puhumaan – Flow-tärppi jokaiselle päivälle

Jaa Facebookissa
Kuva: Nina Kraviz / Flow

Flow Festival käynnistyy huomenna 14. elokuuta. Helsingin Suvilahteen odotetaan kaikkien aikojen ennätysyleisöä, joten meininki tulee varmuudella olemaan mainio. Sen vuoksi myös omat menonsa on syytä suunnitella, ettei herkkuja valu sivu suun.

Rytmi tarjoaa jokaiselle festivaalipäivälle yhden tärpin. Ennustamme, että nämä tulevat olemaan keikkoja, joilla meno on katon tuntumassa, ja joista puhutaan vielä pitkään Flow’n jälkeen.

Dope HKI
Perjantai klo 19.45 Blue Tent
Kello on sen verran, että ensimmäinen festivaalipäivä on valmis laittamaan seuraavan vaihteen silmään. Se tapahtuu sinisessä teltassa, joka muuttuu kuumaksi klubiksi, kun Dope HKI -kollektiivi valtaa lavan ystäviensä kanssa. Luvassa on sekä tämän päivän että huomisen klubisoundia, jota käyvät rytmittämässä ja vauhdittamassa muun muassa Noah Kin, Biniyam, Gracias, View, DJ Ibusal, Pajafella, Tippa-T, Kube, Adi L Hasla ja Reino Nordin.

Islam Chipsy
Lauantai klo 00.00 Bright Balloon 360
Pallolavalla on nähty ikimuistoisia konsertteja, jotka ovat lähennelleet uskonnollista hurmosta ympärillä transsissa tanssivasta yleisöstä päätellen. Tämän vuoden ehdokas vastaavaksi keikaksi on Islam Chipsy. Jos olet miettinyt mistä sanonta ”urku auki” tulee, voit lopettaa miettimisen tähän pisteeseen. Arabikatujen äänet lähetetään kämmenillä hakatun Yamahan ja villisti paukuttavien perkussionistien toimesta psykedeeliselle bailandoplaneetalle.

Nina Kraviz
Sunnuntai klo 21.30 Backstage
Flow tanssitaan pakettiin huumaavassa bassonjytkeessä, kun Nina Kraviz kaivaa levylautaselle törkyistä acid ja ghetto housea. Nimekkäillä festivaaleilla esiintyvä dj tuo Suvilahteen tuulahduksia niin Chicagon ja Detroitin undergroundista kuin Siperian kylmyydestä. Kraviz orjuuttaa periksiantamattomasti viimeisenkin kenkäparin tapailemaan hypnoottista rytmiä.