Naildown studioon viiden vuoden tauon jälkeen

Jaa Facebookissa
Naildown päättää vuosien hiljaiselon – kolmannen studioalbumin äänitykset alkavat tänään.

Vuonna 2007 julkaistu Naildownin edellisalbumi Dreamcrusher saa viimein jatkoa! Yhtyeen liki neljän vuoden totaalihiljaisuus päättyy tänään yhtyeen suunnatessa Hämeenlinnan Sound Supreme -studiolle seuraavan studioalbuminsa rumpuäänityksiin.

Yhtyeen keulamies ja biisintekijä Daniel Freyberg kertoo, että järjestyksessään Naildownin kolmas (vielä nimeämätön) studioalbumi valmistuu hyvillä fiiliksillä ilman tiukkoja aikatauluja. Albumia äänitetään Sound Supremen lisäksi myös useissa muissa paikoissa, joten luvassa on Danielin mukaan mielenkiintoinen palapeli.

“Tämän albumin äänityksistä tulee vielä pitkä prosessi, mutta nyt kone on saatu jälleen käyntiin”, Freyberg lupaa.

Parin viime vuoden ajan Norther-yhtyeen riveissä nähty Daniel on säveltänyt tulevan Naildown-albumin kappaleita kaikessa hiljaisuudessa.

”Uusi materiaali on vihdoin sellaisessa muodossa kuin haluan. Biisejä löytyy laidasta laitaan, aina kymmenminuuttisesta eepoksesta tiukkoihin ajojahteihin. Vaikka viime levystä on jo tovi, bändi on yhä tunnistettavissa, vauhtia ja vaarallisia tilanteita ei ole unohdettu.”

”Olen myös äärimmäisen innoissani siitä, että rumpali Heikki (Saari) on mukana nyt tekemässä ensimmäistä Naildown-albumiaan. Heikki on ansainnut kannuksensa huikealla tyylillään jo monessa yhtyeessä tätä ennen, ja hän on saanut leukani loksahtamaan jo treeneissä”, Freyberg jatkaa.

Naildownin Facebookiin päivitetään studiopäiväkirjaa sekä videoklippejä nyt alkavista albumin äänityksistä. Katso studiopäiväkirjat osoitteesta: http://www.facebook.com/pages/Naildown/29169616642

www.facebook.com/pages/Naildown/29169616642
www.myspace.com/naildown
Naildownin viralliset kotisivut (www.naildownrock.com) avataan uudistuneina kevään 2012 aikana.