Mäkki ja Kube Napakympin tunnelmissa – ensiesityksessä Himmeet kuviot -video!

Jaa Facebookissa

Mäkki ja Kube ovat kohdanneet useaan otteeseen, mutta vuosi sitten startattu kimppakokoonpano Himmeet kuviot on viettänyt hiljaiseloa. Tänään asiaan tulee muutos Hyppää mun kyytiin -videon avulla.

”Kuluva vuosi on mennyt aktiivisesti keikkaillen sekä molempien omia soololevyjä tehdessä. Nyt on enemmän tilaa Himmeille kuvioille. Seuraavaksi luvassa on keväälle 2016 suunniteltu albumi”, Mäkki kommentoi.

“Hyppää mun kyytiin on Dj Jazzy Jeff & The Fresh Prince -henkinen lomatunnelmaan tai autoiluun sopiva vapaa-ajan tunnari. Tässä on vahvoja vaikutteita 90-luvun puolivälin meiningistä. Ehdotus biisin videoon tuli tuottaja Sakke Aallolta. Haluttiin tehdä videosta täysin biisistä eroava kokonaisuus, jossa olisi suomalaisten rakastamaa tv-nostalgiaa ja vanhan liiton visailuhenkeä.”

Tv-nostalgiaa todellakin on luvassa, sillä se herättää henkiin 1985–2002 esitetyn parisuhdevisailu Napakympin.

”Yksikään rooleissa olleista henkilöistä ei tiennyt videoon tulevista tekstityksistä tai omakohtaisista kommenteista. Kuvausten jälkeen mua on myös kannustettu jatkamaan Kari Salmelaisen manttelinperijänä Napakympin juontajan roolissa. Lupaan vakavasti harkita asiaa mikäli ohjelmaformaattia vielä joskus jatketaan!”

Katso Himmeiden kuvioiden Hyppää mun kyytiin.