Linkin Park tarjoaa bootlegin ilmaiseksi keikan jälkeen

Jaa Facebookissa
Tulevan kiertueen yleisö saa ladata näkemänsä keikan itselleen ilmaiseksi.

Linkin Park ja Warner Bros Records vievät bootleg-konserttitaltioinnit uudelle tasolle tarjoamalla jokaiselle paikallaolijalle ladattavaksi sen Linkin Park -keikan jonka he olivat todistamassa. Bändin tulevaa Pohjois-Amerikan kiertuetta koskeva tempaus on lipun ostaneille faneille ilmainen. Halukkaan tulee ainoastaan lähettää tekstiviesti keikkapaikalla ilmoitettuun numeroon, ja hänen sähköpostiinsa lähetetään linkki josta illan keikan voi käydä lataamassa. Basecamp Productions, yhtiö joka kehitti tämän “virallisen konserttibootlegin”, on vastuussa liveäänitysten jakelusta.

“Energia jonka saamme faneiltamme on se mikä tekee konsertista loistavan”, sanoo Linkin Park -basisti Dave “Phoenix” Farrell, ja jatkaa että “halusimme osoittaa tällä tavalla arvostustamme”.

Linkin Park ja Basecamp Productions ovat tehneet yhteistyötä jo useamman vuoden, ja lähes jokainen bändin esiintyminen vuodesta 2007 eteenpäin on ollut tarjolla ladattavaksi Linkin Parkin kotisivuilla. Kaikki äänitteet ovat olleet ammattimaisesti miksattuja ja sisältäneet kuvia kyseiseltä keikalta.

  • Grey

    Vaikka en bändiä niin arvostakaan, on tuo systeeminä aika kiva. Monesti on keikan jälkeen ollu kiva fiilistellä biisit vielä uusiksi.

  • esa

    Joo, muutaman keikan oon itekki varsin lataillut näiltä ja Metallicallahan on kans ollu sama systeemi vissiin jostain 2004 vuodesta asti. Ja on kait niitä varmasti monia muitaki bändejä joilla on sama systeemi. Hienoa kyllä ku jotkut viitsivät laittaa nuo keikat tarjolle. Esim. Metallican tapauksessa kuuntelen ennemmin vuoden 2010 live-vetoa, kuin jotain 1983 vuonna purkitettua alkuperäisraitaa.