Kovimmatkin gangsterit käyvät silloin tällöin rullaluistelemassa

Jaa Facebookissa

Meek Millin piti julkaista viime vuonna jatkoa Dreams and Nightmares -levylleen. Aavistuksen lainsuojaton elämäntyyli toi kuitenkin linnakeikan ja Dreams Worth More Than Money ei ehtinytkään ilmestyä. Akkujen latailun jälkeen Meek on alkanut taas aktivoitua.

Sen lisäksi, että Instagramiin on viime aikoina tullut studiolta useampikin videoleike, on kappaleitakin alkanut tippua. Aiemmin alkuvuodesta tuli varsin mainio B-Boy ja viikon sisään on saatu kolme eri julkaisua.

Ensin Draken Energy sai Meek Milliltä uuden käsittelyn. Videolta voi myös bongata Summer Up -festivaaliin saapuvan Nicki Minajin. Nickin cameo koostuu varsin ammattimaisesta hissin käytöstä.

Rytmissäkin uutisoitu Chinx Drugzin kuolema sai Meek Millin tekemään tribuuttikappaleen hänen ja Lil Snupen muistolle.

Kolmas julkaisu on kuitenkin tähän mennessä virallisimmasta päästä. Varsin erikoisena faktana toimii se, että kyseinen Monster-kappale oli alunperin freestyle.

Nykypäivän räpin kärkinimille useita videoita ohjannut Spike Jordan on jälleen asialla. Nyt philadelphialaiseen rullaluistindiskoon on menty räppäämään – vieläpä asianmukaisella kasarityylillä.

Toki perinteiset rap-jutut Rolexeineen, sponsoriviinoineen, energiajuomineen ja kenkineen ovat läsnä, mutta onhan Meek Mill verryttelyasussa omalla tavallaan varsin tyylikäs näky. Kaiken kruunaa se, että räppäri entouragensa kera on pistänyt rullaluistimet jalkaan.

Teksti: Tuomas Aflecht