Kiss tänään Hartwall Areenalla – katso kiertueen settilista ja esimakua uudesta lavashowsta

Jaa Facebookissa
Kuva: Live Nation.

Kiss aloitti odotetun Monster Tour -kiertueensa Euroopan osuuden toissapäivänä Ruotissa, ja samalla esiteltiin myös yhtyeen huikea “hämähäkkilava”. Voit vilkaista korkealaatuista keikkakuvaa yhtyeen julkaisemalta videolta, jossa ennakkoon hehkutettu lavarakennelma näyttää kieltämättä todella hyvältä. Videon on keikan avauskappaleesta Psycho Circus.

Samaan syssyyn kerrottakoon, ettei Kissinkään ura tule jatkumaan ikuisesti. Blabbermouthin mukaan Gene Simmons on kommentoinut Ruotsin konserttia edeltäneessä haastattelussa, että yhtye tulee porskuttamaan ehkä vielä 5-10 vuotta, mutta siinä se sitten onkin.

“Jonakin päivänä se loppuu, ja toivon sen loppuvan korkeuksissa eikä pohjalla. Ei kukaan halua jatkaa päivääkään kauemmin, jos se lakkaa olemasta mahtavaa. Haluamme olla mahtavia loppuun saakka,” Simmons selittää. “Meillä on varmaan jäljellä viidestä kymmeneen vuotta, korkeintaan.”

Tänään kuitenkin rokataan Hartwall Areenalla, ja settilista tulee kiertueen Wikipedia-artikkelin ja Tukholman-biisilistan mukaan olemaan aika herkullinen. Katso lista videon alta, ja lisää keikkavideoita voit käydä tsekkaamassa Ultimate Classic Rockin sivuilta.

Monster Tour -settlista

1. Psycho Circus
2. Shout It Out Loud
3. Let Me Go, Rock ‘N’ Roll
4. I Love It Loud
5. Hell or Hallelujah
6. War Machine
7. Heaven’s on Fire
8. Deuce
9. Say Yeah
10. Shock Me
11. Outta This World
12. God of Thunder
13. Lick It Up
14. Love Gun
15. Rock and Roll All Nite
***
16. Detroit Rock City
17. I Was Made for Lovin’ You
18. Black Diamond