Kiinnostaako jazz? Sinut on kutsuttu synttäreille!

Jaa Facebookissa
Kuva: Radio Helsinki, Jazz kiinnostaa

Radio Helsingin Jazz kiinnostaa -ohjelma täyttää huomenna, 12. heinäkuuta, kaksi vuotta. Merkkipaalua juhlistetaan radiolähetyksen jälkeen Radio Helsingin pihapuutarhassa Teurastamolla.

Ohjelman tekijät Matti Nives ja Teppo Mäkynen jatkavat lähetyksensä jälkeen dj-hommia ulkoilmassa kello 14–18. Syntymäpäiväjuhlat sopivat koko perheelle ja tarjolla sekä pientä purtavaa että juotavaa.

”Itselleni Jazz kiinnostaa on ollut ennen muuta keino jäsentää omaa suhdettani jazzmusiikkiin ja tehdä löytöjä yhdessä kuulijoiden kanssa”, Nives kommentoi. ”Toivon, että ohjelma on saattanut genren pariin myös monia uusia kuulijoita. Kaikille avoimet ja kaikenikäisille sopivat puutarhajuhlat ovat mielestäni osuva tapa juhlistaa ohjelman kaksivuotista olemassaoloa.”

Tässä kohtaa tuntuu luonnolliselta mainita, että Mäkynen on pysynyt kiireisenä myös kapulat käsissään. Teddy’s West Coasters julkaisee debyyttilevynsä virallisesti 17. heinäkuuta, mutta Volume 1 löytyy Spotifysta jo nyt. Luvassa on 10 kappaletta tyylipuhdasta Yhdysvaltain länsirannikon 1950–60-lukujen soundille kumartavaa jazzia, jota kuunnellen on mitä mainioin valmistautua sunnuntain synttäreille!