Jussi 69 tarvitsee apua kalenterin käytössä

Jaa Facebookissa

Samaan mediaperheeseen Rytmin kanssa lukeutuva Meteli on saanut mainoskasvokseen Jussi 69:n. Suomen kattavimman keikkakalenterin mainosvideolla Jussi 69 on saapunut omalle keikalleen vääränä päivänä. Kämmi oikaistaan – luonnollisesti Metelin avustuksella.

“Meteli on artistin asialla, joten olen mielelläni kampanjassa mukana. Toivotaan, että jengi löytää Metelin vielä paremmin ja ennen kaikkea keikkatarjonnan – konsertteihin päätyen. Nykypäivän artistille keikkailu tuo ison osan leivästä”, Jussi 69 kommentoi.

The 69 Eyesin rumpalin mainostama Meteli on kaikissa selaimissa ja kaikilla alustoilla toimiva palvelu, josta löytyy kattavasti Suomen keikat. Erityisesti mobiilikäyttöön tarkoitetusta palvelusta löytyy yli 5000 keikkapaikkaa ja noin 15000 artistia, joiden konserttitietoja voidaan hakea esimerkiksi kaupungin tai ajankohdan mukaan.

Knoppitietona mainittakoon, että baarimikkoa videolla näyttelevä sekä tv:stä että teatterista tuttu Ville Seivo tähditti myös Popstarsista ponnahtaneesta Gimmelistä soolouralle lähteneen Jonnan Sateen jälkeen -videota vuonna 2004. Kyseinen video löytyy tämän linkin takaa, mutta katso ensin Metelin mainos alta.