Juhannusaaton videotupla: Mäkki arvostelee Adi L Haslan uuden videon ja päinvastoin

Jaa Facebookissa

Juhannusaatto pyöräytetään käyntiin parilla tiukalla ja tuoreella musavideolla. Noin tuhannen musavideon mies Mäkki julkaisi videon Unelmiin-biisistä, jolla kuullaan vieraana Superjannea. Adi L Hasla puolestaan vie pinkkeihin maisemiin Ei mikään vitsi -videosinkullaan.

Kaksikko on tuttu näky myös yhdessä niin keikkareissuilla kuin biisifeateillakin. Senpä vuoksi istutimme Mäkin katsomaan Adi L Haslan videon ja päinvastoin.

Adi L Hasla: Ei mikään vitsi
kriitikkona Mäkki

Ensifiilikset?
– Piristävä värimaailma jätti lämpimän fiiliksen, taisin just rakastua noihin purkkapimuihin. Biisi on kokonaisuutena mun mielestä Adin paras biisi tähän mennessä, biitti on timanttia ja c-osa kruunaa tän teoksen.

Jos olisit ollut rajattomalla budjetilla varustettu ohjaaja?
– Olisin vienyt vaaleanpunaisen maailman överiksi ampumalla vesipyssyillä pinkkiä lateksia märkiin t-paitoihin pukeutuneita mimmejä. Ehkä mä olisin myös matkustanut pinkin tähdenlennon päällä jotenkin hullusti editoituna.

Miten biisi vertautuu aiempiin tuotoksiin?
– Biisissä on aikaisempiin verrattuna totisempi meininki ja Adi raottaa ettei mikään synny tyhjästä. Menestyksen hinta on vuosien mittaisen omistautumisen lisäksi myös uhrauksia ja kolikolla on aina kääntöpuolensa, Adi L Hasla on tullut jäädäkseen.

Missä asioissa Adi L Hasla on suvereeni?
– Adillakin on virolainen työmoraali ja kiikareissa oleva katse kantaa kaukaisuuteen, ehdoton tekijä joka täynnä oivalluksia. Odotan mieheltä vielä isoja liikkeitä.

Veljellinen kritiikki: mitä Adi voisi tehdä terävämmin?
– Adi L Hasla, maltti on valttia! Välillä mennään turhan kovaa, en kuitenkaan muuttaisi tai tekisi mitään toisin ja syyllistyn samaan yhtenään.

Missä vaiheessa Ei mikään vitsi -video laitetaan pyörimään?
– Tää sopii parhaiten perjantaialkuillan etkoiluun sekä lauantaiaamun ensimmäiseksi valinnaksi heti herättyä.

Arvosana vapaavalintaisella asteikolla?
– Tää kipale on kuin kypsä trooppinen ananas, tuore, maukas ja mehukas.

Mäkki feat. Superjanne: Unelmiin
kriitikkona Adi L Hasla

Ensifiilikset?
– Video on laadukas, tyylikäs, ja siinä on makea tarina. MVP74 hoitaa videohommat nätisti. Tykkään biisissä siitä, että tässä on räpeissä tarinaa ja Superjannen lauluääni on huikee, douppi kertsi. Will Goddemin biitti potkii, kuten aina!

Jos olisit ollut rajattomalla budjetilla varustettu ohjaaja?
– Vaikea lisätä tuohon kokonaisuuteen mitään, mutta next level olisi varmaan saman videon toteuttaminen eri puolilla maailmaa. Videomateriaalia jokaiselta mantereelta kenties?

Miten biisi vertautuu aiempiin tuotoksiin?
– Sama röyhkeä ja suora tyyli jatkuu tässäkin julkaisussa, mutta samalla tässä biisissä on mukava kevyempi soundi kokonaisuudessaan.

Missä asioissa Mäkki on suvereeni?
– Mäkin työmoraali on titaania!

Veljellinen kritiikki: mitä Mäkki voisi tehdä terävämmin?
– Arvoisa Mäkki, tarvitset henkilökohtaisen aikatauluassistentin sekä kuskin, jotka huolehtivat sinut ajoissa paikasta A paikkaan B. Moni sanoisi varmasti mulle samat asiat!

Missä vaiheessa Unelmiin-video laitetaan pyörimään?
– Tämä menisi mainiosti illanistujaisissa alkuillan fiilistelyhommina.

Arvosana vapaavalintaisella asteikolla?
– Kokonaisuutena neliapila normaalien apiloiden joukossa.