Jo oli aikakin – Rob Zombie Suomeen!!

Jaa Facebookissa

Heavy metal -legenda Rob Zombie on varmistunut esiintyjäksi Helsingin Sonisphere Festivalille jo aikaisemmin ilmoitettujen Slipknotin, In Flamesin, Mastodonin, Opethin, Sonata Arctican ja Stam1nan lisäksi. Kyseessä on Rob Zombien ensimmäinen soolokeikka Suomessa.

Lisää esiintyjiä julkistetaan myöhemmin. Eurooppaa kiertävä rockfestivaali saapuu tänä kesänä Helsingin Kalasatamaan lauantaina 2. heinäkuuta. Sonisphere Festivalin liput ovat myynnissä Lippupalvelussa ja Tiketissä.

Jo pitkään Suomen-visiitille odotettu Rob  Zombie kuuluu musiikintekijänä metalliskenen tärkeimpiin suunnannäyttäjiin ja on viime vuosina kunnostautunut myös leffantekijänä ja musiikkivideo-ohjaajana. Arvostetusta White Zombie -yhtyeestä menestyksekkäälle soolouralle lähtenyt Rob Zombie on ollut kolmeen kertaan ehdolla Grammy-palkinnon saajaksi. Miehen uusin albumi ”Hellbilly Deluxe 2” julkaistiin vuosi sitten ja sillä Rob Zombie tekee musiikillisen paluun ensimmäisen soololevynsä ”Hellbilly Deluxen” (1998) soundimaailmaan.

  • Bööörd

    OOOH! aivan mahtavaa tätä ei olekkaan odotettu kun pieni ikuisuus.