Iltapäivän some-beef: Ruudolf ja YleX:n toimittaja napit vastakkain

Jaa Facebookissa

Ruudolf julkaisi juuri mainion uuden singlensä Muistutat mun Jeeppii. Kaikki eivät kuitenkaan ottaneet sitä avosylin vastaan. YleX:n Uuden musiikin iltavuoron Juhani Kenttämaalle kappale ei maistunut. ”Ruudolfin ja Karri Koiran temput on kuultu aikaisemminkin”, Kenttämaa muun muassa arvioi.

Ruudolf valjasti Facebook-sivunsa areenakseen ja kyseenalaisti toimittajan ammattitaidon, penäten tarkempaa analyysia. ”Jos jauhat siitä radiossa niin pystytkö antamaan syvempiä perusteita?” Asfalttisoturi tiedusteli.

Kenttämaa vastasi huutoon ja saapui kommentoimaan Rudyn avautumista. ”Kappale ei ole teidän parasta antia, koska mielestäni siinä pyöritetään samoja keloja, kuin monissa muissakin teidän yhteisbiiseissä. Kappale ei missään nimessä ollut huono, mutta uskon, että saatte aikaan vielä parempaa”, Kenttämaa vastasi.

Tämän jälkeen Ruudolf ihmetteli, että pitääkö tässä alkaa räpätä twerkkaamisesta AutoTunen avustuksella trap-biitin päälle. Kenttämaa halusi selvittää asian kasvotusten väärinymmärrysten välttämiseksi ja Asfalttisoturi päätti viestiketjun toivottamalla hyvää joulua.

Huh huh, ilman sosiaalista mediaa olisimme jääneet näistäkin vauhdikkaan vaarallisista tilanteista paitsi! Katso alta kuvankaappaukset koko dialogista.

ruudolf-jossi-01
ruudolf-jossi-02
ruudolf-jossi-03
ruudolf-jossi-04
ruudolf-jossi-05