Ikuri Rock herätetään henkiin

Jaa Facebookissa
Koko perheen ilmaistapahtuma Ikuri Rock jyrähtää käyntiin Ikurin Virelässä sunnuntaina 21.8. Esiintyjiksi ovat lupautuneet The Swans Reflecting Elephants, Cross Hill, Kätilö Mäkinen, Flinch, Rockwalli ja Mustat Enkelit. Paikalla on myös Jani Wickholm.

Koko perheen ilmaistapahtuma Ikuri Rock jyrähtää käyntiin Ikurin Virelässä sunnuntaina 21.8. Esiintyjiksi ovat lupautuneet The Swans Reflecting Elephants, Cross Hill, Kätilö Mäkinen, Flinch, Rockwalli ja Mustat Enkelit. Paikalla on myös Jani Wickholm.

Uudelleen viritetyn tapahtuman taustalla on Ikurin Vire Hockey Oy.

– Lueskelin puoli vuosisataa vireää toimintaa Ikurin Vireestä kertovaa kirjaa ja siellä näin mainoksen vuodelta 1986 Ikuri Rockista. Mieleeni tuli, että näin hieno tapahtuma pitäisi saada elvytettyä, koska Länsi-Tampereella on perinteisesti ollut hyvin vahvaa tuo bänditoiminta ja on hienoa, että saimme näin paljon omia poikia mukaan esiintymään, kertoo idean isä Eero Heiskanen. Lisäksi järjestelyissä mukana ovat Kari (Kaapo) Manninen, Pentti Saloniemi, Mika Tonttila, Ossi Kataja ja paljon muuta talkooväkeä. Ikuri Rockin suojelijaksi lupautui Pate Mustajärvi. Ikuri rock on maksuton ja päihteetön koko perheen tapahtuma, joka pyritään saamaan monivuotiseksi.

–Haluamme tukea ja kannustaa paikallisia nuoria urheilu- ja musiikkiharrastuksien pariin. Ikurin Vire Hockey Oy:n ja Ry:n tarkoituksena on nostaa jääkiekko ja urheiluseura Ikurin Vire jälleen kansan tietoisuuteen. Vire Hockeyn kummitoimintaan ovat lähteneet mm. Pate Mustajärvi, Timo Jutila, Risto Siltanen, Jussi Aaltonen, Mikko Alatalo, Perttu Lingren, Ville Liimatainen ja Kätilö Mäkinen, Eero Heiskanen jatkaa.

Paikalle lupautuneista bändeistä The Swans ja Cross Hill treenaa Virelässä. Kätilö Mäkinen on legendaarinen paikallinen Popedatribuuttibändi ja Flinch on myöskin Länsi-Tampereelta. Flinch:n solisti Ville Liimatainen on Negative-yhtyeen solistin Jonne Aaronin pikkuveli. Bändi ei esiinny Ikuri Rockissa täydellä kokoonpanolla, vaan todennäköisesti triona. Hurjaan nousukiitoon lähteneen Rockwallin sekä Manserockin vahvan nimen Mustien Enkeleiden juuret ovat niinikään Länsi-Tampereella.

–Mää olen kakarasta asti talsinut Ikurin raitteja. Ikurin Vireen toiminnan elvyttäminen kunnolla on hienoimpia asioita, mitä me vanhemmat voimme lapsillemme ja paikalliselle nuorisolle antaa, toteaa Mustat Enkelit yhtyeen solisti Jussi Aaltonen.

Hyvän asia puolesta esiintymään on lupautunut myös Jani Wickholm.

–En miettinyt kahta kertaa kun Jussi minua mukaan kysyi. Nyt tehdään oikeita asioita nuorten hyväksi, Jani sanoo.

Ikuri Rock Ikurin Virelässä sunnuntaina 21.8.2011 klo 12.00-19.00.