Hyviä uutisia työssäkäyville: helsinkiläisklubi aikaistaa arkikeikkoja entisestään

Jaa Facebookissa
Kuva: Marko Sinkkonen

Helsingin Lepakkomies ilmoitti aikaistavansa arkikeikkoja entisestään syyskuun alusta alkaen. Nykyään Lepakkomies avaa ovensa kello 21 ja illan ensimmäinen esiintyjä nousee lavalle 21.30 tai 22. Syyskuussa ovet avataan jo kello 20, ensimmäisen bändin soittaessa joko 20.30 tai 21.

Kyse on kokeilusta, ja keikkapaikka pyytääkin asiakkaidensa kommentteja ja mielipiteitä asiaan Facebookissa. Työssäkäyvät ottanevat uuden politiikan avosylin vastaan, sillä Lepakkomiehessä soittaa useimpina iltoina kolmekin bändiä.

”Tätä on mietitty aikaisemminkin, mutta jäänyt mietinnän asteelle, nyt ajateltiin viimein testata käytännössä. Viikolla aiemmat keikat ihan käytännön syistä: jengin täytyy herätä aamulla duuniin. Jos bailujalkaa vipattaa keikkojen jälkeen, niin harkitaan sitten vaikka dj-meininkejä loppuiltaan”, Lepakkomiehen buukkaaja Reeta Pankka kommentoi Rytmille.

Pankka kertoo, että viikonloppujen osalta päätöksiä tehdään, kun on katsottu miten viikkokeikat sujuvat ja miten yleisö löytää aiemmin paikalle.