HRR: Esittelyssä Suicide Love Boat

Jaa Facebookissa

Hard Rock Rising -bändiskaban finalistit on valittu, ja Rytmi esittelee kaikki yhdeksän finalistia ennen varsinaisten kisojen alkua maaliskuussa. Tässä heistä ensimmäinen!

Tamperelainen Suicide Love Boat ei osaa määritellä oikein musiikkityyliään kovin tarkasti, mutta jossain metallin, rockin ja punkin välimaastossa seilataan. Bändin staili on selkeä ja siihen on nähty vaivaa.

– Suicide Love Boat seilaa Hard Rock Rising kilpailuun maltillisin mielin, toivoen kuitenkin Ahdin suovan antejaan kisaan, sekä tuulten olevan suotuisia purjeillemme, kertoo yhtyeen laulaja Christopher Lee.

-Yhtyeemme on jotain erilaista. Teatraalisuus ja omaperäinen musiikki, sekä originelli tuore ilme lavalla on varmasti sellaisia valtteja joilla Suomi nousisi voittoon. Rock´n´Growl!

Yhtye on keikkaillut vuodesta 2009 lähtien lähinnä Tampereen seudulla, mutta hiljalleen laajentaen valloitusretkiään esimerkiksi pääkaupunkiseudulle, Jyväskylään ja jopa Kemiin saakka.

– Suunnitelmamme 2013 vuodelle on julkaista ensimmäinen levymme, tehdä pienimuotoinen rundi ulkomailla, viettää loistava kesä festivaaleilla ja alkaa sitten työstämään teemalevyä josta emme vielä valitettavasti paljoa hiisku. Muuten tulisi lankulle ruuhkaa, Lee toteaa salamyhkäisenä.