HRR: Esittelyssä Sense of Silence

Jaa Facebookissa

Sence of Silence ui vähän tummemmissa vesissä ja edustaakin Hard Rock Risingin raskaampaa osastoa.

– Uskomme, että pariinkymmeneen minuuttiinkin saadaan pakattua erityinen lataus – musiikkimme yhdistää tummaa tuplabasari-kitara -energiaa, indie-henkistä leijuvaa groovea, mietittyjä lyriikoita ja eeppisen melodista laulua tavalla, jonka vastaanottaminen vaatii myös yleisöltä raikasta genre-rajojen ylitystä ja itsensä haastamista, Jarmo Reunanen kertoo.

Ensimmäisessä finaalissa esiintyvä bändi toteaa tavoittelevansa uniikkia metallin, rockin, progen ja psykedeliankin symbioosia.

– Ja uskomme vahvasti, että tämän kaltainen särmä ja profiili voi erottua edukseen maailmanlaajuisissa HRR-finaaleissa – kun kaiken jälkeen jyviä kaivellaan viimeisestä laarista jäävät käteen itse musiikin ulottuvuudet. Toinen toistensa kaltaiset bändit jäävät poimimatta ja omalla profiilillaan ja sisällöllään erottuvat nousevat esiin.

Sense of Silence tulee keikkailemaan ahkerasti nyt alkaneena vuonna sekä aikoo keskittyä myös uuden materiaalin kirjoittamiseen.

– Kesään mennessä live-laboratoriosta etsimme nipun parhaiten nostetta saavia biisejä, joista syksyn mittaan pyrimme äänittämään ja julkaisemaan täysipitkän levyn. Jos kaikki loksahtaa kohdalleen, tuo levy on käyntikortti, jolla toimintamme pyritään nostamaan lopulliselle tasolle tuotantokaudella 2014.

http://www.reverbnation.com/rpk/senseofsilenceband

Rytmi on Hard Rock Risingin virallinen yhteistyökumppani.