Gunnari-kitaristi lähti taistoon kiusaamista vastaan

Jaa Facebookissa

Nykyinen Guns N’ Roses -kitaristi Dj Ashba on ottanut lasten keskinäisen kiusaamisongelman hoitaakseen. Kitaristi aloitti työnsä BullyVille.com-sivustolla toimivan eri muodoissaan tapahtuvaa kiusaamista vastaan taistelevan projektin keulahahmona.

Ashba kertoo, että hän itse on kokenut lapsuudessaan ikäviä tapauksia ja haluaa nyt auttaa niitä, jotka painiskelevat samankaltaisten ongelmien parissa. Noisecreep.com-sivuston haastattelema Ashba kertoi asioista suoraan:

“Synnyin perheeseen, jossa isäni oli erittäin vihainen mies. Olen tavallaan elänyt sen kanssa koko ikäni. Olen myös tehnyt töitä koko elämäni sen eteen, että ymmärtäisin niitä ja tulisin paremmaksi ihmiseksi itse.”

Ashba päätyi pestiinsä muutettuaan Las Vegasiin taloon, jonka naapurina asuu sivun perustaja James A. McGibney.

“Hän alkoi kertoa minulle nettisivustaan ja tunsin, että se oli täydellinen tapa kertoa oma tarinani, tehdä osani ja herätellä tietoisuutta siitä, millaista kiusaamista lapset joutuvat kestämään, sekä auttaa heitä tietämään, että he eivät ole yksin tämän asian kanssa.”

Dj Ashba on hyvin ylpeä yhteistyöstään BullyVillen kanssa ja haluaa tosissaan auttaa lapsia, jotta he välttyisivät tilanteilta, joissa hän itse on ollut. Myös toisenlainen kiusaaminen on tällä hetkellä pinnassa uuden tekniikan myötä: netin myötä asioita tulee sanotuksi helpommin niin hyvässä kuin pahassakin.

“Toivottavasti tämä antaa lapsille toivoa”, hän kertoo haastattelussa.

  • Naykidice

    Hyvä! Vaikken varsinaisesti guns-fani olekaan niin tästä kyllä ropisee kosolti lisäpisteitä!!! Hyvälle asialle ollaan omistauduttu…. !!!