Freddie Mercuryn ja Michael Jacksonin yhteiset demot julkaistaan viimein

Jaa Facebookissa
Kuva: Carl Lender / Wikimedia Commons

Harvempi ihminen koko maailmassa on kuullut Freddie Mercuryn ja Michael Jacksonin yhteisdemoja, mutta tähän tulee onneksi piakkoin muutos. Daily Mailin mukaan Queenin elossa olevat jäsenet ovat parhaillaan studiossa tuottaja William Orbitin kanssa viimeistelemässä demonauhoja julkaisukuntoon.

Mistä siis on kyse? – Vuonna 1983 Mercury ja Jackson onnistuivat sopimaan kuuden tunnin studiosession, jonka aikana äänitettiin kolme yhteistä kappaletta: There Must Be More to Life Than This, State of Shock ja Victory. Äänityksiä ei kuitenkaan koskaan julkaistu, sillä molemmat artistit olivat niin kiireisiä, ettei niitä ehditty viimeistelemään. Kaikki biisit ilmestyivät lopulta eri versioina, mutta alkuperäiset nauhat jäivät pölyttymään.

Kesti myös kauan, ennen kuin Michael Jacksonin perikunta antoi luvan nauhojen julkaisulle, mutta nyt kappaleet tullaan siis viimein julkaisemaan. Studiossa lisätään parhaillaan Brian Mayn uusia kitarasooloja, sekä Queen-tyylisiä harmonioita, joten aivan alkuperäisessä muodossaan nauhoja tuskin saadaan kuultavaksi (ellei sitten jonakin bonuksena).

Tarkempia tietoja julkaisusta ei ole paljastettu, mutta May ja kumppanit ovat luvanneet “jotakin kuunneltavaa kahden kuukauden päästä”. Jäämme siis mielenkiinnolla odottamaan.