Fleetwood Mac perui Suomen-keikkansa, mutta julkaisi kuitenkin ensimmäisen uuden levynsä kymmeneen vuoteen

Jaa Facebookissa
Kuva: Fleetwood Mac

Fleetwood Macin oli määrä esiintyä Helsingissä 25. lokakuuta, mutta keikkajärjestäjä Live Nation tiedotti jo huhtikuun puolivälissä konsertin peruuntumisesta. Jollet vielä ole sitä tehnyt, voit palauttaa keikkalippusi samaan Lippuspisteen myyntipaikkaan, josta olet ne ostanut 31. toukokuuta mennessä.

Kuten aiemmin jo huhuttiinkin, on yhtyeeltä juuri ilmestynyt ensimmäinen uusi musiikkijulkaisu yli kymmeneen vuoteen. Fleetwood Macin edellinen uutta materiaalia sisältävä julkaisu oli vuoden 2003 Say You Will -albumi.

Extended Play -EP on myynnissä yksinoikeudella iTunesissa, ja se sisältää neljä uutta kappaletta. Mukana on jo aiemmin livenä esitetty Sad Angel, jonka live-taltioinnin voit katsoa tästä uutisesta.

Ultimate Classic Rockin arvostelussa Extended Playn kehutaan olevan Fleetwood Macin paras julkaisu sitten vuoden 1987 Tango in the Nightin jälkeen. Näinköhän on? – Albumia ei valitettavasti näyttäisi olevan ennakkokuunneltavissa missään, mutta iTunesista sen voi käydä itselleen hankkimassa.