Ei enää ikinä duunii! Mäkki ja Kube julkaisivat uuden videon ja neuvovat, miten selviytyä lomien jälkeisessä arjessa

Jaa Facebookissa

Rytmi esittelee täten maailmalle Mäkin upouuden Ei enää ikinä duunii -videon, jonka sanoma tosin saattaa tuntua tällä hetkellä monista työläisistä kaukaiselta haaveelta: nythän ne lomat alkavat olla useimmilta ohi ja edessä on jälleen 11 kuukauden rypistys.

Mikä nyt siis neuvoksi, miten selviytyä kostean suven jälkeisestä kohmelosta? Mäkki ja biisillä vieraileva Kube listaavat molemmat kolme pikanttia neuvoa vaikeimman varalle. Alla kaksikon vihjeet loman loppumisen aiheuttaman ahdistuksen purkamiseen.

“Ekaks kannattaa pitää huoli siitä, että työ mitä tekee, on edes jollain tasolla miellyttävää. Meinaan kaiken maan paskaduuneista on otettu aina viimeistään loman jälkeen loparit.”

“Jos on mahdollista kuunnella musiikkia duunissa, niin pidä huoli, että voimabiisit ja hyvän olon biisit löytyvät soittimesta.”

“Duunissa ruokailu on tärkeä ja usein miellyttävin hetki päivässä, eli hyvät safkat semmoseen peltiseen lounasastiaan ja ulos safkikselle, jos paistaa. Ja terveellistä ruokaa, josta saa energiaa eikä mitään lihapiirakoita.”

– Kube

“Tutustu uusiin ihmisiin, ota vähintään viikon reissu jonnekin tuntemattomaan paikkaan ja pohdi loman aikana, onko nykyinen pesti tarpeeksi miellyttävä vai kaipaatko työelämääsi muutosta.
Vaihtelu virkistää aina.”

– Mäkki