Christian Palinin Random Eyes: uusi single kuunneltavissa!

Jaa Facebookissa
Edellisen Random Eyes -albumin, "Invisiblen", julkaisusta on vierähtänyt kolme vuotta. Tänään kuullaan viimein uutta materiaalia, kun bändi julkaisee "Light Up" -sinkkulohkaisun pian julkaistavalta samannimiseltä albumilta.

Edellisen Random Eyes -albumin, “Invisiblen”, julkaisusta on vierähtänyt kolme vuotta. Tänään kuullaan viimein uutta materiaalia, kun bändi julkaisee “Light Up” -sinkkulohkaisun pian julkaistavalta samannimiseltä albumilta.

”Light Up on henkilökohtainen kappale, joka kertoo kaikesta mitä olen käynyt elämässäni läpi”, kertoo bändin värikäs keulakuva Christian Palin. Omaa taikaansa kolmannelle levylle tuo myös Nightwish-tuottaja Tero Kinnunen. ”Teron kanssa on ollut hauskaa studiossa! Hänellä on näkemystä musiikin tekemisestä ja soundimaailman luomisesta”, Palin hehkuttaa.

Sinkun musiikillisen inspiraation takana ovat Christianin ja hänen ystäviensä traagiset tarinat. ”Sinkkubiisi kertoo siitä, että vaikeista ajoista huolimatta on toivoa paremmasta. Murheiden alle ei pidä kaatua vaan sieltä on noustava ja jatkettava entistä vahvempana eteenpäin”, kertoo Palin. ”Light Up on uskoa parempaan huomiseen. Se usko auttaa jaksamaan. Biisi on railakkaasti soitettu ja sovitettu. Se kuvaa hyvin myös omaa elämääni”, kertoo Christian.

Random Eyes ei hiljenny pääsiäisenä, vaan soittaa koko viikonlopun Helsingin messukeskuksessa American Car Show- tapahtumassa. Yleisö pääsee kuulemaan myös kolmannen levyn kappaleita.

Kuuntele tänään julkaistava sinkku “Light Up” täältä