Cheek on vapaamuurarisymboleita viljelevä Illuminatin jäsen, väittää blogi

Jaa Facebookissa

Eliitin esoteeriset symbolit -blogi esittää lähes aukottomia todisteita siitä, että Cheek on väitetysti maailmaa hallitsevan salaseura Illuminatin jäsen. Blogissa esitellään Cheekin julisteista, levynkansista ja videoista poimituin esimerkein vapaamuurarisymbolien, illuminaattisymbolien, dualistisen symboliikan, Tarot-korttien ja 666-käsimerkkien käyttöä.

Huh huh, pakko kai se on uskoa, kun Internetissä lukee, että Cheek kuuluu Illuminatiin. Yksityiskohtaisemmat todisteet Eliitin esoteeriset symbolit -blogista tämän linkin takaa.

 • Aap Urmas

  Paitsi että te vääristelette nyt asiaa. Cheek, tai kukaan muukaan “artisti” ei voisi koskaan olla nimenomaisen Illuminatin jäsen. Kysymys on heidän sanelemasta orjuutuksestaan. Cheek on vain yksi tuhansista marjonettinukeista. Tarkoitusperä on materialismi, vastakkainasettelu, eripura, harhaanjohtaminen, tyhmentäminen ja ylipäätään ihmisten harhauttaminen pois todellisista asioista jotka merkitsevät.

  Orjat tai “työkalut” pidetään ruodussa niin, että Illuminatin yhdet monista kätyreistä tietävät jotakin tai paljon henkilökohtaista näistä. Paljastusten vaara, jotka tuhoasivat nämä ihmiset.

  Sama puree myös poliitikkoihin.

 • Make Lampi

  Kaikki tämän päivän pinnallista elämäntapaa edistävät menestyjät ovat Mammonan eli saatanan vasemman käden orjuuttamia ,oikea käsi on tiedon ja taidon.

 • Taneli Väiski Tamminen

  Tuon saman blogin kirjoittaja on tehnyt vastaus/selvennys tekstin tähän artikkeliin.
  Kannattaa vilkaista –> http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.fi/2016/01/suomalainen-musiikkiteollisuus.html