Brian Setzer tuo uuden huippukokoonpanonsa Suomeen heinäkuussa

Jaa Facebookissa
Setzer saapuu esiintymään Helsingin Jäähalliin yhdessä täysin uuden Rockabilly Riot –projektinsa myötä perjantaina 22. heinäkuuta.

Rockabillyn eittämätön legenda Brian Setzer saapuu konsertoimaan Suomeen heinäkuussa. Setzer saapuu esiintymään Helsingin Jäähalliin yhdessä täysin uuden Rockabilly Riot –projektinsa myötä perjantaina 22. heinäkuuta. Liput konserttiin maksavat 49–56 euroa, ja ne tulevat myyntiin sunnuntaina 6. maaliskuuta osoitteessa www.rle.fi sekä Lippupalvelussa ja Tiketissä maanantaina 7. maaliskuuta. Lisäksi myynnissä on vip-ruokailun ja pääsylipun sisältäviä 119 euron hintaisia VIP-lippuja.

Brian Setzerin Rockabilly Riot on todellinen rytmimusiikin ilotulitus. Konsertin huipentaa Stray Cats –osuus, jossa nähdään myös toinen legendaarisen Stray Cats –yhtyeen jäsen, Slim Jim Phantom. Stray Cats on nähty lavoilla viimeksi kolme vuotta sitten!

Brian Setzerin Rockabilly Riot lupaa tarjota yleisölleen ainutkertaisia ja täysin uudenlaisia esityksiä, joissa ovat pääosissa niin pystybassot kuin kaksi rumpusettiäkin pianistia unohtamatta.

Brian Setzer on nauttinut suurta suosiota rock’n rollin ja rockabillyn ystävien sydämissä vuodesta 1979, jolloin hänen luotsaamansa Stray Cats perustettiin. Hänellä on lukuisia muitakin kokoonpanoja, kuten hiljan Suomessa nähty big band Brian Setzer Orchestra. Brian Setzerin konsertit ovat olleet Suomessa kerta toisensa jälkeen loppuunmyytyjä.