Apocalyptica ei sittenkään korvausvelvollinen Rammsteinille

Jaa Facebookissa
Apocalyptican manageri Ulysses Hüppauf selventää, että Saksalaistuomioistuimessa tuomio on langetettu Sony Musicille, ei Apocalypticalle.

Tälläkin sivulla eilen uutisoitu sotku Apocalyptican ja Rammsteinin välillä sisälsi asiavirheitä. Apocalyptican saksalaismanageri Ulysses Hüppauf kertoi YleX:lle, että saksalaistuomioistuimessa tuomio on langetettu Sony Musicille, ei Apocalypticalle.

“Kyseessä on levy-yhtiöiden välinen oikeusjuttu. Apocalyptica ei ole osallisena jutussa ja bändit ovat edelleen ystäviä.”, Hüppauf sanoo YleX:lle. Hän myös korjaa samassa yhteydessä, ettei Rammsteinin nimeä ole käytetty cd-levyjen kansitarroissa – kuten on uutisoitu – ainoastaan vuonna 2007 julkaistun Worlds Collide -levyn mainosjulisteissa sekä lehtimainoksissa.

Sony Music syyllistyi rikkeeseen käyttäessään Apocalyptican levyn mainoksessa Rammsteinin nimeä sen sijaan, että mainonnassa olisi mainittu vain levyllä vierailevan Till Lindemanin nimi. Levy-yhtiölle on langetettu tästä kömmähdyksestä 45 000 euron korvausvaatimus.

  • Quutamokettu

    Kiitos Rytmi. :) Mukavaa, että korjasitte virheellisesti uutisoidun jutun. :)