Alkuperäinen Black Sabbath -rumpali ei vaan hallinnut enää hommaa, tokaisee Ozzy Osbourne

Jaa Facebookissa

Aiemmin on kerrottu, että Bill Ward jättäytyi Black Sabbathin comebackin ulkopuolelle sopimussyistä, mutta onkohan tässä sittenkään koko totuus. Ozzy Osbourne tarjoilee oman versionsa tapahtuneesta Mojo-lehden haastattelussa, kertoo NME.

“Bill ei muistanut, mitä hittoa hänen piti olla tekemässä,” Ozzy kuvailee. “Mutta hän ei vain myöntänyt, ettei homma enää taitu ja kysynyt, että voidaanko tehdä vaikka jokin järjestely, jossa hänellä on vaikka toinen rumpali tukena tai hän soittaisi vain muutaman biisin. Sellainen olisi voinut toimiakin.”

Osbournen mukaan Bill Ward turvautui hädässään jo Post-it -lappuihin.

“Tiedättekö ne sellaiset keltaiset, liimattavat muistilaput? Hänellä oli niitä liimattuna ympäri rumpujaan,” Ozzy selittää. “Kysyin, että mitä varten nuo ovat ja hän sanoi, ettei muista mitä pitäisi tehdä. Kysyin sitten, että miten hän voisi tietää mitä lappua katsoa, jos niitä on 500 000 pitkin rumpuja.”

Black Sabbathin nykyistä kokoonpanoa tukee Rage Against the Machine -rumpali Brad Wilk, joka vastaa rummuista myös kesäkuun alussa ilmestyvällä 13-albumilla.