20 omituisinta bändituotetta – Anustapeista ruumisarkkuihin

Jaa Facebookissa

Kaukana ovat ajat, jolloin artistin fanitukseen riitti vinyylilevyn kylkeen ostettu logolla varustettu t-paita. Rytmi listasi 20 omituisinta bändituotetta – harmittomista ja hassuista kohti karmivaan ja perverssiin kärkeen.

20-stvincent

20. St. Vincent -kahvi
Tuoreella kahvilla lista käyntiin. Indie-tähti on juuri lyönyt hynttyyt yhteen kahvipaahtimo Intelligentsian kanssa ja tuloksena on St. Vincentin itsensä valitsemat laadut.

19-iron-maiden-golf

19. Iron Maiden -golfpallot
Nicko McBrain ja Dave Murray ovat kovia golfaajia, joten Trooper-golfpallot ovat melko luonnollinen jatkumo kaikelle Eddie-bändikrääsälle.

18-wutang

18. Wu-Tang Clan -ilmanraikastin
Katu-uskottavuus on räppipiireissä tärkeää. Toinen asia on, saako sitä peruutuspeilistä roikkuvalla Wu-Tang-ilmanraikastimella.

17-sun-ra-haju

17. Sun Ra -parfyymit
Erikoislaatuisena ihmisenä tunnetun Sun Ran nimikkohajusteet lupaavat kuljettaa sinut kiertoradalle pohdiskelemaan tuhoon tuomittua maailmaa. Ei välttämättä se ominaisuus, jota parfyymiltä ensimmäiseksi kaipaa.

16-wavves

16. Wavves-yrttihienonnin
Wavvesin sällit ovat pössyttelijöitä ja niin taitaa olla suuri osa heidän faneistaankin. Bändin logolla varustetulla hienontimella saat optimaalisen koostumuksen poltettavalle tavaralle.

15-black-dahlia-murder-pipe

15. The Black Dahlia Murder -piippu
Ja kun yllä olevalla hienontimella on saatu haluttu tulos, death metal -bändi ojentaa auttavan kätensä – joka pitää piippua.

14-amorphis

14. Amorphis-grillikastike
Amorphis tykkäsi Poppamiehen synttäreille tehdystä kastikkeesta niin kovasti, että vaati sen omakseen.

13-acdc

13. AC/DC-grillaussetti
Australiassa grillaushommissa ei tyydytä vain kastikkeeseen. AC/DC-grillaussettiin kuuluu sytkäri, essu, patakinnas sekä grillin peite.

12-mastodon

12. Mastodon-bikini
Mastodon, asstodon. Tajuatko? Ja se lukee sopivasti kissankokoisin kirjaimin bikinien alaosassa takapuolen kohdalla. Montakohan näitä on myyty?

11-katyperry

11. Katy Perry -pikkuhousut
Näiden pöksyjen sanoma taitaa olla, että tätä lähemmäs Katyn pikkuhousuihin pääsemiseen faneilla ei ole asiaa. Teenage Dream -teksti nostaa näiden kyseenalaisuusarvoa entisestään.

10-weezer

10. Weezer-torkkuasu
Asusteiden ykkösenä tietysti Weezerin torkkuasu, eli viltti jossa on hihat. Nerokasta!

09-daftpunk

9. Daft Punk -kondomi
Daft Punkin Get Lucky -single suorastaan huutaa itselleen varmuusvälineitä. Ja niitähän löytyy!

08-rammstein

8. Rammstein-dildot
Rammstein nosti seksivälinehommat seuraavalle tasolle. Saksalaisveijarit tekivät omista vehkeistään dildot, joita innokkaimmat fanit pääsevät testailemaan.

07-ghost-phallos

7. Ghost-anustappi
Ghost puolestaan luottaa metallisessa anustapissa omaan logoonsa ja dildo on muotoiltu laulajanpärstän mukaan.

06-tenaciousd

6. Tenacious D -spermarätti
Sateenkaari, yksisarvinen, perhosia ja kukkanen. Mitäpä muutakaan virallisen Tenacious D -spermarätin kuvitus voisi olla.

05-ween

5. Ween-värityskirja
Värityskirja, mikä mukava tapa tutustuttaa lapset Weenin musiikkiin. Bändikuvien lisäksi sivuilta löytyy muun muassa itsensä suolistava synttärisankari. Anteeksi kuinka?

04-grimes

4. Grimes-vaginasormus
Korutaiteilija Morgan Black loi Grimes Pussy Rings -sormussarjan. Mikäli tuntuu, etteivät ihmiset kiinnitä tarpeeksi huomiota sormiisi, häpyhuulten pujottaminen niihin saattaa tuoda haluamasi vaikutusta.

03-flaminglips

3. The Flaming Lips -sikiökuusenkoriste
Ok, kaikki tietävät, että Flaming Lipsit ovat hieman höperöitä ja tekevät kaikenlaisia hassuja juttuja. Mutta että joulukuuseen ripustettava hopeinen sikiö joka värähtelee? Friikkimittarit sykkivät punaisella.

02-iceage

2. Iceage-kääntöveitsi
Bändi, joka myi verkkokaupassaan omia hiuksiaan, myy logollaan varustettua kääntöveistä. Iceage suorastaan vaatii vaanijoita.

01-kiss

1. Kiss-ruumisarkku
Kiss on bandituotteiden mestari. Mitä Kiss-kaupasta ei löydy, sitä ei tarvitse. Kaikkea löytyy syntymästä hautaan saakka! Kirjaimellisesti.

Kuvat: bändien verkkokaupat, Stupido Shop, Consequence of Sound, Intelligentsia