12 kotimaista räppäriä klikkiotsikoita vastaan – katso video!

Jaa Facebookissa
Kuva: Chydeone

Chydeonen ja Leo Luxxuksen Force100-kimppalevyltä on juuri lohkaistu eetteriin Pelkää!-musavideo. Kyseessä on possebiisi, joka aiheuttaa kaksi minuuttia ja 54 sekuntia pelonsekaista hatunnostoa.

Mitä Sattalite, K!rby, Klaus Kustaa, Jussi Kuoma, Killa Knatti, Are, JV, Jodarok, Tommishock, Haamu ja Puppa J pelkäävät – ja ennen kaikkea mitä sinun tulisi pelätä? Vastaukset löytyvät iltapäivälehtien lisäksi alta löytyvältä videolta!

Vaihdetaan kuulumiset Chyden kanssa vielä ennen videon pariin siirtymistä.

Kerro biisistä?

”Leolta tuli kymmenien muiden musa-aihioiden joukossa yksi älytön bängeri, jossa oli alun perin perinteisempi rap-biisin muoto, breikit ja niin edelleen. Siitä kuului heti, että possebiisi-ainesta, joten sovitettiin se uusiksi neljän tahdin pätkiin, ja karsittiin kaikki kauneus pois.”

”Meno biitissä on tosi aggressiivinen, ja mikäpä tässä arjessa olisi tekstiainekseksi aggressiivisempaa, kuin median pikavoittojen toivossa pommittamat pelotteluartikkelit. Tiesin, että suurin piirtein kaikkia rap-tuttuja jossain määrin ottaa päähän toi lööppitouhu, joten lähetin idiksen biisistä muutamalle kymmenelle heistä. Yllättävän moni sai nelosensa myös purkkiin ja perille!”

Tuliko videosta sellainen kuin oli ajatus?

”Videon idis on elänyt moneen suuntaan alusta saakka, ohjaaja-kuvaaja-toteuttaja Atte Heinonen on reissannut ympäri maata kuvaamassa räppäreitä, ja tehnyt jälkikäsittelyssä myös uskomattoman määrän duunia kaikkien muiden videoprojektiensa ohessa.”

“Ihan vikat jipot siihen kehkeytyivät samana yönä, jona videota ladattiin palvelimelle. Kyllä siitä just sellainen tuli, kun tuohon biisiin oli tarkoituskin. Oon äärimmäisen tyytyväinen ja kiitollinen kaikkien pyyteettömästä panoksesta.”

Kerro kuvauksista?

”Greenscreenejä on tosiaan viritelty erilaisille studioille, olohuoneisiin, ja tietysi meidän Aseman tiloihin. Läntinen Pitkäkatu oli melko lailla vihreänhohtoinen, kun isompaa erää otoksia kuvattiin alkuvuodesta. Näissä sessioissa eräät mukana olevat artistit käytti ison osan päivästä rakentaakseen originaalin foliohatun, joka sitten jäi lopputuloksesta pois. Koska biisillä muuten esiintyy vain 12 vokalistia, päätti Stepa myös tehdä cameon Aren pätkässä, which was nice!”

Mitä Chyden lähitulevaisuuteen kuuluu?

”No nythän noita albumin biisejä pitäisi taas palautella mieleen, koska muutama keikka ainakin on tiedossa. 10. huhtikuuta vietetään Haamun kanssa yhteisjulkkareita Pikku-Torressa Turussa. Muuten energia kuluu levykaupan pystyssä pitämiseen, ja verenpaineen nostosta pitää huolta myös futiksen seuraaminen monella tasolla.”

Kenelle ei-tutulle haluat lähettää terveisiä?

”Just tällä haavaa kirjailija Michael Chabonille, jonka Telegraph Avenue -teoksen kieli räjäyttelee päätä niin, että useampi sivu pitää lukea uudestaan ja uudestaan. Voisi kirjoittaa vähän iisimmin, että saan joskus kirjan englanniksi loppuun, ja pääsen tsekkaa suomennoksen!”

Chydeone X Leo Luxxus: Force100 ilmestyy 2. huhtikuuta kaikissa mahdollisissa formaateissa. Katso Pelkää!-video alta.

  • Lankkimuna

    rokkarit typeriä lippiksiä, partoja ja posseja vastaan. hirveetä jööttiä.